Форма входа

The Gross National Debt
Рынок Forex | Фондовый рынок
Суббота, 31.01.2026, 02:17

Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS

Даляры,баксы,зелёные-это жизнь и смерть наша..
Главная | Мой профиль | Выход
Szklarnia bezobsługowa na lata - Форум аналитика форекс торговые сигналы

[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Szklarnia bezobsługowa na lata
makartaranovsДата: Среда, 28.01.2026, 15:10 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Bywam na działce tylko w weekendy i nie mam czasu na ciągłe naprawy po każdym wietrze. Szukam szklarni, która wytrzyma porywy i nie zardzewieje po pierwszej zimie.

Сообщение отредактировал makartaranovs - Среда, 28.01.2026, 15:25

kozeevkiril269Дата: Среда, 28.01.2026, 15:25 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Przy takim trybie użytkowania szukaj konstrukcji z gęstym rozstawem łuków, najlepiej co 67 cm, bo to one biorą na siebie ciężar śniegu i podmuchy wiatru. Ważne są profile ocynkowane, bo wilgoć w ogrodzie zawsze wejdzie w każdy niezabezpieczony kąt i zacznie niszczyć metal. Widziałem na stronie szklarniaprofimet.pl że mają solidne profile 40x20 mm, co daje dużo większą sztywność niż standardowe rurki marketowe. Dla mnie solidna szklarnia ogrodowa to taka, której nie trzeba demontować na zimę ani co chwilę dokręcać. W Profimet plusem jest to, że dają komplet śrub i mocowań w zestawie, więc konstrukcja jest stabilna od razu po złożeniu. Jeśli rzadko bywasz na miejscu, pomyśl o dokupieniu automatu do okna, żeby rośliny się nie zaparzyły pod Twoją nieobecność.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: